Я знизав плечима і взяв член Дмитрика в рот. Смак його мені дійсно сподобався. Я заплющив очі і трохи водив головою взад-вперед.
- У тебе здорово виходить, - похвалив мене володар красеня.
Я спробував зробити Дімі мінет так само, як його роблять дівчата, пестячи язиком і губами голівку, іноді переходячи до яєць. Він досить застогнав і поклав мені на голову руку, мовляв, продовжуй. Маша приєдналася до мене і ми разом обхопили його член, іноді стикаючись мовами. Іноді Діміні член випускав без смаку мастило, яку ми з Машею моментально проковтували.

Раптом дівчина відійшла, надавши мені повністю насолодитися членом свого хлопця. Якийсь час я продовжував відсмоктувати Дімі, поки не почув млосний голос Маші:
- Максиме, поліжі мені теж.
Я озирнувся. Вона сиділа на кріслі, мастурбуючи на мій мінет Дімі. Той попросив мене не змушувати дівчину чекати і я, випустивши-таки з рота його член, попрямував до піхві Маші. Діма кудись пішов, коли я обрушив на клітор дівчини море ласки. Намагався доставити як можна більше задоволення їй, вона ж, задерши ноги, обхопила мені голову, притягаючи до себе. Боковим зором я помітив голі дівчата 16 Діму, на його члені вже був презерватив. Як-то запізнилося я подумав, навіщо він йому може стати в нагоді. Знайомий стягнув з мене труси і з усмішкою подивився на мій 14-сантиметровий член.
- Раз вже в тебе такий маленький, то доведеться обслуговувати великий, - сказав він. - Схоже, тобі не в першій, - додав він, масажуючи мою голену дупу. Ні, сексу з хлопцем у мене не було, але свій анус я не соромився пестити й навіть збрив волосся, щоб було зручніше. Заодно і після туалету куди комфортніше.