Продовжуй, - попросив Діма, стягуючи труси остаточно. Я, починаючи сам страшно збуджуватися від стогонів в телеком і усвідомлення того, що дрочил хлопця. Щоб було зручніше я сів перед ним навпочіпки, перехопивши член і продовжив його пестити. Діма, із задоволеною посмішкою, тільки розсунув ноги і запропонував вільною рукою попестити його яйця, на що я теж погодився. Його член пах
збудливо-млосно, а не огидно-гнілосно, схоже, він приділяв гігієні належну увагу. Маша тим часом сама стягнула трусики і почала пестити свою кицьку, спостерігаючи за нами.
- Лизніть його, - сказала вона.
Я різко загальмував.
- Чого ти боїшся? Лизни, - повторила вона з натиском.

Діма дивився на мене з цікавістю, чекаючи, що я зробимо. Маші це врешті-решт набридло, вона підсіла поруч і ніжно чмокнула мене в губи.
- Тобі ж приємно? - Запитала вона. Я, зрозуміло, кивнув. Тоді вона обхопила губами член свого хлопця і пару разів заковтнула його. Випустивши член, голі випускниці вона знову поцілувала мене, намагаючись, щоб її мова проник як можна глибше в мій рот, доносячи крім смаку її слини смак Діминого члена. Я, було, відсторонився, але мені це раптом сподобалося.
- Ну, давай, пробуй, - кивнула вона на голівку.