Вони обидва сиділи на шкіряному дивані і дивилися якийсь фільмец. Діма запропонував почекати з відходом і приєднатися до них. У принципі, я нікуди не поспішав, так що погодився. Збирався було сісти на вільне крісло, що стоїть у кутку, але Маша раптом сказала, що звідти мені дивитися буде досить незручно і запропонувала сісти на диван, поруч із Дмитром. Я слухняно гепнувся на вказане місце, було досить тісно і мені довелося притиснутися до знайомого.

Тим часом на екрані почалася постільна сцена, причому не стандартна голлівудська з двома-трьома поцілунками і подальшим затемненням, а відверте Порєв. Тільки тут я помітив відсутність логотипу екрану - господарі поставили касету, ну, або двд. Звертати уваги на це я не міг, тому що воно мимоволі була прикута до геніталій Діми, його член стрімко набирав обсяг, і незабаром голі дівки на пляжі яскраво-червоні головка показалася із трусів. Його член за моїми прикидками вже досяг сантиметрів 15, але не збирався зупинятися. Маша відпустила жарт по-приводу моєї зацікавленості. Діма, нібито в продовження запропонував мені його потримати, а потримати там, повірте, було що, в кінцевому підсумку сантиметрів 20, не менше. Ну я, спонукуваний ними, обережно відтягнув його труси, обхопив член і трохи вздрачнул, оголюючи голівку.