Будиночок їх досить чистий, доглянутий, консьєржка шкідлива біля входу зустріла. Піднімалися на ліфті недовго, Маша з Дімою зняли верхній одяг і я вирішив наслідувати їхній приклад. Нарешті-то куртка знайомої не соромтеся її тіло і моєму погляду відкрилася неслабка груди третього розміру, стримувана тонкої кофту. Діма перехопив мій погляд, але на його обличчі не було видно ревнощів, швидше, гордість.

Увійшовши до квартири, господарі скинули куртки на підлогу. Потім, не звертаючи на мене увагу, зняли джинси та светри. Побачивши моє замішання, Маша жартівливо кинула «У нас вдома жарковато, ми звикли так ходити. Сподіваюся, ти нас не соромишся? »Який там. Як я і припускав, вона сільські дівки ходила без ліфчика, в одних тільки шовкових шортиках, що обтягують її попку. Мимоволі кинув погляд і на Діму. У нього була досить розвинена мускулатура, носив так само обтягуючі труси шортиками. Я, трохи забарившись, теж роздягнувся. При вигляді мого досить стрункого для хлопця тіла, обидва дивно перезирнулися, підморгуючи один-одному. Маша показала мені, де телефон, сама відправилася в іншу кімнату, в якій зник Діма. Я швидко зробив дзвінок, як і очікувалося, нічого серйозного. Пішов слідом за господарями, подякувати і забратися звідси - мені досить незручно було.