При кожному поштовху подруги яйця страпон билися об мою промежину, що як мені здавалося тільки підсилювало приємні відчуття, член у мене в роті постій провалювався при кожному поштовху мені в горло, так що я підборіддям бився об його яйця. Чорт але ж мене мають як останню повію, відразу з двох сторін і я ж не проти, а навіть навпаки подумав я, і раптом член затіпався глибоко у мене в горлі, я зрозумів що він скінчив, навіть не знаю яка на смак була його сперма так як закінчивши член просто вислизнув у мене з рота і пропав в отворі. Ось і збулася мрія ідіота промайнуло у мене в голові.
Подруга побачивши що член ізчез, витягла страпон і поклала мене на спину, мої ніжки в панчішках вона закинула собі на плечі і ввела страпон мені в попку, на цей раз все пройшло безболісно, вона стала робити короткі різкі поштовхи, в моїх яєчках з'явилася тяжкість, гарячий ком всередині мене почав рости, він схоже заповнював мене повністю, подивившись на подругу я побачив що вона зараз скінчить, її груди розчервонілась і коливалася в такт її рухів, губа прікушена, очі прикриті, обличчя покрите крапельками поту, і ось скрикнувши вона почала кінчати , одночасно зупинившись всередині мене вона раптом з силою стиснула яйця страпон і я відчув як усередині мене вдарила потужна струмінь, вона стискала яйця страпон в такт своїм  дівок трахають фото хвилях оргазму і кожного разу всередині мене вибухав маленький феєрверк насолоди і в черговий раз цей спалах не скінчилася, мені здалося що всередині мене спалахнула наднова зірка і я скінчив, такого оргазму в мене ще не було, я просто випав з реальності, кожен виплеск моєї сперми викликав новий спалах.

Отямившись я подивився навколо, побачив подругу, яка одягалася, підійшовши до дзеркала подивився на себе, все тіло спереду було залито спермою, навіть на обличчі були крапельки, витеревшісь і одягнувшись ми вислизнули з кімнати, переодягнувшись і вмиваючись у подруги в кабінеті і випивши склянку горілки , я сказав відповівши на запитливий погляд подруги яка весь цей час мовчала-Можу сказати одне, мені сподобалося і дуже, як ти мене трахнули, каюсь був дурень, що не погодився раніше, от тільки дупа болить, та й у рот наче кілок забивали і довго це все болітиме? і трохи помовчавши додав - Коли пройде біль може повторимо якщо ти не проти.
Подруга просто обійняла мене і видала - Повторимо і не раз, але тільки вдома без будь то там членів, але з однією умовою-ти в таких випадках завжди будеш у жіночому одязі, а я в чоловічій, будемо змінюватись ролями, а гардеробом я тебе забезпечу