Раптом знову пролунало тринькання, я здивовано подивився на подругу і вона пошепки промовила - Це останній -
В отворі з'явився новий член, цей був дуже довгим і тонким, головка ще тонше і гостра, коротше нагадував ракету, і був дуже темним, майже чорним, а головка просто бордовою. Вже стаючи в позу перед членом я побачив що подруга змінює насадку на трусиках , якщо минулий був просто гладким, то цей виглядав як натуральний член з яйцями і голівкою, нахилившись до мене подруга прошепотіла показуючи на страпон-Він ще і кінчає - Цікаво ніж, встиг подумати я і моя подруга взявши мене за голову просто направила її на член , з цим членом було просто приємно пограти і губами і язичком, я ковтала його по саме горло і при цьому міг грати зі стовбуром язичком, а й доходячи до самого горла я міг взяти в рот не більше половини члена і тут мою трахає кінь дупу пронизала різкий біль , як виявилося цей страпон був нааамного більше ніж попередній, я інстіктівно смикнувся вперед, намагаючись злізти зі страпон, але не врахував що у мене в роті у самого горла член, який при цьому ривку просто прослизнув мені в горло. Подруга початку різкими і довгими поштовхами заганяти мені страпон в попку і під час виходу я випускав член з горла і міг зітхнути, спочатку від такого глибокого проникнення в моє горло були блювотні позиви, але вони швидко скінчилися, біль в дупі теж швидко пішла і я став просто насолоджуватися знову зростаючим грудкою насолоди всередині мене