У цей момент моя подруга напевно вирішила що моя дупа досить звикла початку досить швидко трахкати мене страпон, досить сильно вдаряючи мене своїм лобком, причому своїми рухами вона просто насаджував мене на стирчить зі стіни член, спочатку було трохи боляче, але потім стало наростати почуття зростаючого всередині мене оргазму, по іншому просто не зможу описати ці відчуття. З членом у роті я вже нічого немогу зробити тільки під час руху подруги тому злегка встигав відсунутися і оббігти головку язичком, а подруга все прискорювала темп і я вже не встигав відсувати голову і вона раз за разом, мілімметр за мілімметром насаджував мій рот на цей член . Мій рот вже був розтягнутий до межі, здавалося що в нього більше не увійде, але він голі пизди фото штовхає подругою налазив як змія на мишу, всередині мене бушував вогонь, здавалося що кожен рух подруги викликає новий спалах насолоди, все що я міг це злегка рухати тазом намагаючись зловити ще більшу насолоду і закінчити. Ось подруга зупинилася і я зміг повільно стягнути свій рот з члена, і в той момент коли я дійшов губами до голівки цей монстр дернувшісь вистрілив мені в рот сперму, і буквально другим пострілом наповнив мій рот повністю, у нього сперма була гірко-солоно-солодка і дуже в'язка, вона відразу обволокла мій рот
пізда під трусіками
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1