тринькання дзвінка і я побачив як над моєю головою з'являється з отвору ще один член, подруга витягла страпон у мене з рота і нахилившись до мене прошепотіла-Продовжуй - я знову став у позу рачків і подивився на член, він був повною протилежністю першому, ще млявий але вже товстий і гладкий з оголеною голівкою і просто величезними волохатими яйцями, які я відразу почав м'яти руками, а член увібрав в рот до підстави, він як раз помістився аж до горла і в цей момент я відчув як мені в попку входить що- то набагато більш велике ніж пальчики, дуже повільно і досить боляче, але ось страпон подруги увійшов до кінця і вона голі дівчата 18 років завмерла даючи моєї попці звикнути, я ж продовжував смоктати член який раптом різко став збільшуватися в розмірах, твою мать, мені довелося в міру його збільшення випускати його з рота він там просто не поміщався і ось він стоїть, по довжині сантиметрів двадцять, а от по товщині ........ все, що я міг взяти в рот це головка і напевно ще пару сантиметрів, так що я просто зосередився на обробці головки цього монстра язичком у себе в роті, злегка рухаючись губами по ній.
дівчата відео онлайн
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1