Член у мене в роті посмикував вимагаючи продовження і я обхопивши його щільніше губами одним рухом головою оголив голівку, випустивши її з рота я миттєве помилувався на цю блискучу загострену голівку і язичком став обробляти місце де починається вуздечка, член почав сильно підстрибувати і мені довелося обхопити його губами язичком подолжая виписувати вензелі на голівці. Раптом я відчув як подруга вставила мені в попку пальчик і початку їм не поспішаючи потрахівать мене, що викликало у мене в низу живота нове дуже приємне відчуття, я ж спіймав себе на тому що в такт пальчики подруги насаджувати ротом на член, тут я зрозумів що подруга початку додатково до першого пальця вставляти другий, болю не було як я боявся 16 років гола швидше нетерпіння продовження і коли вона проникла другим пальчиком член в моєму роті затіпався і вистрілив мені в горло порцію сперми, постріли слідували один за іншим, а мені навіть не треба було ковтати вони потрапляли прямо в горло провалюючись відразу всередину і тільки останні залишки потрапили мені на язик, до цього я ніколи не пробував сперму, смак у неї був солоний і ще вона була в'язка. Член у мене в роті став стрімко зменшуватися стаючи млявим і м'яким, і я його випустив і облизав, він ізчез в отворі, а я весь віддався почуттю яке виникало у мене в попці в якій пальчиками орудувала моя подруга, всередині мене було відчуття що моя головка члена виявилася всередині та по ній хтось посилено водить язичком, тільки відчуття це було в кілька разів сильніше ніж на члені.
голі попкы
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1