випили шампаское і подруга почала чіплятися до мене, причому приставала вона як чоловік до жінки, грубо і наполегливо, цілу мене вона просунула руку під мою сорочку і під ліфчик стала жадібно м'яти мою груди, мою а не накладну, другою рукою вона растегівала сорочку на мені і незабаром я опинився без неї, так само швидко я опинився без спідниці. У дзеркала я бачив як блондинка взасос цілує брюнетку і єси б я не знав що це за брюнетка то я ні хвилини не сумнівався б що тут дві лесбіянки розважаються один з одним.

Вид у дзеркалі і подруга завели мене не на жарт я вже подумував як швиденько вставити подрузі, як пролунало якесь тринькання і подруга відірвавшись від мене, підштовхнула мене до стіни де був отвір. Я побачив як в нього проходить член разом з яйцями, він був уже голі дівчата 18 років в збудженому стані невеликий довжини та товщиною сантиметра три, головка була закрита шкірочкою і весь вкритий венами. Тут пролунав шепіт подруги
- Давай ти ж хотів цього
Я став на коліна, отвір був досить низько, обережно доторкнувся до члена язичком, член досить сильно здригнувся, озирнувшись на подругу побачив як вона з інтересом спостерігає за мною одночасно одягаючи на себе шкіряні труси з штучним членом, в дзеркалі вигляд був взагалі офанарітельний - я в жіночій спідній білизні стою раком перед стінкою з якої стирчить член з яйцями