мене вона нарешті дозволила мені подивитися в дзеркало, там я побачив досить симпатичну брюнетку спортивної статури. помірно нафарбовані, накладна груди була досить велика і соски випиналися через кофточку, все враження псували ноги, вони були занадто м'язисті для жіночих, але принаймні завдяки їх непрозачності не було видно їх волосистості.

Подруга подивилася на годинник і сказала - Пора дорогуша - відкрила двері і ми вийшли до зали, я думав що ми просто швиденько пройдемо в цю кімнату, але немає вона повела мене до барної стійки і посадивши на стілець замовила випити, я досить швиденько умовив голі дівчата 17 років кілька коктейлів і вже не відчував себе як вбрана лялька, напруга йшло і на зміну йому приходило збудження, яке я з великим трудом стримував уявляючи, що буде якщо

мій член встане, йти з відстовбурченими спідницею зовсім не хотілося. І ось подруга взявши мене під руку повела мене до жіночої кімнаті, там було досить багато дівчат, моя повідомила мені що доведеться почекати поки розійдуться пішла до дзеркала наводити марафет, і от у якійсь момент ми залишилися удвох, подруга дістала картку і провела їй по дверях на якій висіла табличка-закрито, дверцята відкрилася і ми прослизнули всередину, пройшовши по невеликому коридору ми увійшли в кімнату в якій вся підлога покривали подушки, горів м'який приглушене світло, в центрі стояв тацю з шампанським і поряд з ним пакет. На одній зі стін видно було круглий отвір, решта стіни були дзеркальними, ми