Вообщем вона допомагає виконати мою фантазію, а я виконую її і ніяк по іншому, коротше кажучи думав я не довго і погодився, правда й не хотів коли дізнався що доведеться одягнена в жіночий одяг тому що вхід в цю кімнату знаходився у жіночій туалетній кімнаті або мені довелося б провести в цій кімнатці добу, тому що зайти туди мені треба б було до відкриття і вийти після закриття клубу, та ще й почекати поки підуть прибиральниці.
І ось настав день ікс, мене з самого ранку злегка трусить від збудження і нарешті ввечері я відправився в клуб, там в кабінеті у подруги, вона зайнялася моїм туалетом, як виявилося її теж з ранку трусить в передчутті вечора, та ще вона вбила пів дня закуповуючи мені жіночий одяг, спершу вона нафарбував мене, потім дістала з пакету речі і сказала одягай, твою мать, я побачив панчохи, спідницю, біленьку сорочку з купою рюшечек, ліфчик з накладною грудьми і трусики з розрізом на промежині. Доповнював пизда фото все це перука з чорними і довгим волоссям. Дивлячись на все це я зрозумів що я потрапив, як все це одягати я навіть уявлення не мав, звичайно я знав як все це зняти з дівчини, але от одягнути та ще й на себе, коротше кажучи одягала мене подруга, спершу вона одягла на мене панчохи, вони були чорні і дуже щільні, абсолютно непрозорі, гумки від них доходили аж до моєї дупи, потім наділа на мене прозорий чорний ліфчик і вклала в нього силіконові груди з величезними сосками, потім трусики з розрізом, сорочку і спідницю, спідниця виявилася по довжині вище колін, тільки що не відкриваючи гумки від панчіх, і завершив всі перуку волосся на якому закривали мені брови які я категорично відмовився