Мені 25 років, досить привабливий хлопець як стверджують мої знайомі дівчата, але от останнім часом з'явилося дивне бажання зробити мінет чоловікові, причому так щоб він навіть не знав. Що це робить інший чоловік, просто секс з чоловіком для мене неприйнятний, а от спробувати член в роті хочеться до неподобства, ось така дика фантазія.

У мене є постійна дівчина, вона володіє великим нічним клубом, і ось на свята, які ми відзначали разом я трохи перебрав спиртного і розповів їй про моєї фантазії і забув про це, але через якийсь час вона сама заговорила про це. Як виявилося у неї в клубі для vip-гостей є цікава пропозиція, дівчина якій сподобався якийсь хлопець може за чисто символічну плату запросити його в кімнату з дівчата в трусах фото отвором для члена, вона ж сама перебуває в іншій кімнаті куди виходить цей отвір і хлопець просовує член в отвір, а дівчина або робить йому мінет, або просто насаджується на цей член трахкаючи таким чином, що сподобався хлопця. А потім хлопець довго ворожить хто це був, природно така гра була тільки для своїх, входи до кімнати були за спеціальними одноразовим пластиковим магнітним картками, які видавалися вибраних на вході з точним зазначенням часу і ось моя подруга запропонувала мені побути в ролі такої дівчинки, але з однією умовою що вона буде там разом зі мною і вона нарешті то візьме страпон мою попочку, так як вона вже давно мені це пропонує і це її фантазія.